sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Lahden Caravan-messut

Kesän viimeiseksi jäänyt reissu tehtiin Lahteen caravan-messuille 18-20.9. Majoituimme Camping Messilään yhdessä Facebookissa keskenään tutuiksi tulleiden Moikkaajiksi itseään kutsuvan karavaanariporukan kanssa. Perille saavuttiin perjantaina jo pimeän tultua. Baarissa oli illalla karaoke, ja siellä olikin mukava tutustua toisiin Moikkaajiin. Sattumalta ja kivana yllätyksenä karaokeen osallistui myös Mika Sundqvist omalla kappaleellaan Moottoripyörä on moottoripyörä.


Lauantaina oli varsinainen messupäivä. Sinne ja takaisin pääsi Messilästä näppärästi Suvitähti II -nimisellä pikkulaivalla. Messuilla oli paljon nähtävää. Tietenkin uutta kalustoa, mutta erityisen kiinnostava oli retro-osasto, jossa oli vanhaa, mutta hyvässä kunnossa pidettyä kalustoa.


Illalla ja sunnuntaiaamuna vietettiin taas yhdessäoloaikaa Moikkaajien kanssa. Oli mukava tavata kasvotusten ihmisiä, joiden kanssa oli keskusteltu vain netissä aiemmin.

Seuraavana päivänä ajelimme hissukseen Mäntsälän kautta kotiin. Karavaanailukesä 2015 oli tässä. Kuulumme niihin, joilla ei ole aikaa tai intoa matkailla ympäri vuoden, joten matkailuauto on liikennekäytöstä poistettuna talvet. Kesän aikana mittariin tuli 5608 km. Ensi kesää jo odotellaan.