sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Kesän 2016 ensimmäinen reissu

Ensimmäinen reissu suuntautui Vihdin Pääkslahteen 10 – 12.6. paikallisyhdistyksemme sopimusalueelle, jossa oli tuona viikonloppuna ESMY:n (Etelä-Suomen Matkailuajoneuvoyhdistysten Yhteistyötoimikunta) 40-vuotistreffit. Treffien tuotto lahjoitettiin hyvään tarkoitukseen Sairaalaklovnit ry:lle. Paikalla oli nelisensataa ihmistä ja rahaa kertyikin toistakymmentä tonnia arpamyynnistä, peleistä, huutokaupasta ym.


Mukana oli myös isosisko ja lankomies sekä yksi sukulaistyttö wanhalla hyvin palvelleella Euramobilillaan, jolla mekin ensimmäiset reissut teimme hieman toistakymmentä vuotta sitten.


Treffeillä oli monenlaisia aktiviteetteja, joilla kerättiin rahaa hyväntekeväisyyteen ja jotka viihdyttivät ihmisiä. Kaiken kaikkiaan onnistunut reissu, ja sääkin oli parempi kuin säätiedotuksissa luvattiin. Hieman viileää, mutta eipähän satanut. Pääkslahteen menemme kyllä uudelleenkin. Siisti alue, jossa fasiliteetit ovat kunnossa. Lisäbonuksena treffeillä tuli tavattua pari nettituttua ensimmäistä kertaa kasvotusten.

Tämä jäikin sitten Fiat-LMC 560A -automme viimeiseksi reissuksi meidän osaltamme. Siitä lisää seuraavassa kirjoituksessa!