torstai 14. heinäkuuta 2016

Visulahdesta Imatralle

12.7. ajoimme Visulahdesta Imatralle Pistohiekan ja Puumalan kautta. Aivan reissun aluksi käytiin morjestamassa isännän lapsuudenkaveria, joka asuu nykyään Mikkelissä. Kaveri toimii yhtenä harrastuksenaan eläinsuojeluyhdistyksessä eläintenpelastajana, ja hoidossa oli pienen pieni orava, joka oli saanut nimen Franklin. Myöhemmin Franklin on päässyt vapaaksi luontoon.


Järvi-Suomi on kyllä kaunis! Pistohiekalla tuli tehtyä päivän hyvä työ. Paikalla oli maisemia ihailemassa nelihenkinen venäläisseurue, jotka pääsivät kaikki samaan kuvaan hienossa maisemassa, kun tarjouduimme ottamaan muutaman kuvan heidän omalla kamerallaan.



Perillä Imatralla isosisko oli järjestänyt pikkuveljelle, nörttiperheen isälle, kestitystä 48-vuotissyntymäpäivän kunniaksi. Synttäriä juhlittiin vielä seuraavanakin päivällä käymällä syömässä maittavaa ruokaa Lemillä Säräpirtti Kippurasarvessa.



Kotiinpaluu koitti torstaina 14.7, jolloin matkalla oli oltu yhdeksän päivää. Välillä pitää palata kotiin, että voi lähteä taas uudelleen! Tältä reissulta tuli kilometrejä 920. Videokoostetta on luvassa myöhemmin.